Om oss

Art Design, din leverantör av Företagsskyltar,

Bildekor och Storformat.

Är du på jakt efter nya företagsskyltar till kontoret eller vill du ha reklam på bilen så kan vi hjälpa dig.

 Vi flyttade sommaren 2020 till nya större lokaler på Jägersrovägen 215 i Malmö. Där har vi optimerat vår produktionskapacitet med en ny skyltverkstad med maskinpark för att kunna tillverka de flesta förekommande skylttyperna. Vi har även en bilfolieringsavdelning där vi tillverkar och monterar allt från den enklaste loggan till företagsbilen, till en helfoliering av entusiastbilen. I vår storformatsavdelning har vi en avancerad maskinpark med olika typer av printrar för att kunna trycka både rullmaterial och skivmaterial upp till 3,2m bredd. Vi har även efterbearbetningsmaskiner för att skära ner materialen automatiskt. Är du ute efter ledskyltar med låg energiförbrukning? 

Historia

Art Design bildades 1991 av Gunnar Berndtson som varit i branschen sedan 1985. Företagets inriktning var skylt och dekor tillverkning och var beläget på Ollebogård.

År 2001 flyttades företaget till nyrenoverade lokaler på Annedalsgården och under åren gjordes en del maskininvesteringar för att kunna tillgodose marknadens efterfrågan.

2011 tog Gunnars son och svärdotter, Fredrik och Astrid Berndtson över företaget och flytten gick till Flygledaregatan 5 på Bulltofta i Malmö. Här inreddes ett showroom för att kunna exponera de olika produkterna och ytterligare investeringar gjordes för att kunna ligga i framkant.

 Sommaren 2020 flyttade Art Design till nya större lokaler på Jägersrovägen 215 i Malmö. Här mer än dubblades ytan till över 1000m2. Detta gjorde att produktionen optimerades med separata avdelningar för skyltverkstad, storformatsavdelning och bilfolieringsavdelning.

Inget jobb är för litet eller för stort!

Vi jobbar i nära samarbete med allt ifrån den lilla enskilda företagaren till större koncerner.

Nedan ser Du ett axplock av företag som vi hjälpt

Egen produktion, modern maskinpark, engagerad personal!

Med en egen produktion kortar vi ner tillverkningstiderna och har full kontroll från början till slutet.

Vi hjälper er med allt från idé till färdig monterad skylt, dekor eller banderoll. I vår moderna maskinpark printar vi upp till 3200mm brett, både på skivor och rulle till rulle.